Personalia

Willem Vording (Gediplomeerd en gecertificeerd Meester Schoenmaker / Gediplomeerd Adaptatietechnicus / Gediplomeerd Voetkundig adviseur / Gediplomeerd podotechnicus)

Willem zit sinds 1997 in het schoenmakersvak. In het laatste jaar van de vakopleiding mocht hij de “zilveren hamer” in ontvangst nemen; de prijs voor de beste leerling van dat schooljaar (1999). Tevens heeft hij in dat jaar het diploma Vakbekwaam hersteller van schoenen en lederwaren behaald.

In 2000 slaagde hij voor de cursus Correcties aan confectieschoenen. Willem nam regelmatig deel aan vakwedstrijden en behaalde hiermee goede resultaten. De laatste jaren houdt Willem zich tevens bezig met het adviseren van klanten over hun schoenkeuze en het kiezen van de juiste inlegzolen. Voor deze laatste twee activiteiten is hij gediplomeerd.

Sinds 2019 maakt Willem deel uit van het bestuur van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.

Ina Knol (Gediplomeerd pedicure)

Ina is vanaf 1994 gediplomeerd pedicure, ook voor diabetische voet en reumatische voet. Ina heeft 25 jaar haar eigen pedicuresalon gehad in Nieuw-Weerdinge en heeft hier veel mensen uit Nieuw-Weerdinge en omstreken mogen helpen. Vanaf augustus 2021 is ze werkzaam binnen Vording Schoen- en Voetservice in Emmen. De pedicurepraktijk is op woensdag en donderdag geopend tussen 9.30-15.30 uur. U kunt hier op afspraak terecht voor alle soorten pedicurebehandelingen. Ook deelbehandelingen, bijvoorbeeld een ingegroeide nagel, zijn mogelijk. Bent u op zoek naar een pedicure of heeft u vragen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ina. Ze is dagelijks bereikbaar op 0615829304.