WandelWol

Het antidruk-product van WandelWol ® bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u hetgevoel te lopen op wolken. De antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren envoorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Voor wie?

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen,wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert, zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Het verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Het wordt ook ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.